Becutan ulje s lavandom


Prateći trend primjene sastojaka prirodnog podrijetla te tradiciju utemeljenu na farmaceutskom znanju i iskustvu, razvijena je nova formula u Becutanovom portfelju – Becutanovo lavandino ulje, namijenjeno njezi i zaštiti bebine i dječje kože.

Formula je obogaćena prirodnim lavandinim uljem podrijetlom s hrvatskog otoka Hvara, tradicionalno poznatog po uzgoju jednog od najkvalitetnijih lavandinih ulja, dokazanog blagotvornog djelovanja i jedinstvenog mirisa. Becutanovo lavandino ulje ne sadrži parfeme. Jedinstveni miris proizvoda rezultat je kombinacije aromatičnih sastojaka koji daju prepoznatljivi miris lavande.  

Becutanovo lavandino ulje je idealno za njegu i zaštitu bebine kože, ali i za svakodnevnu masažu koja je od iznimnog značaja za sveukupni razvoj bebe.

Dodir je jedinstveno osjetilo kod beba koje je potpuno razvijeno još od samog rođenja, a redovita masaža beba, osim što ih opušta, istodobno potiče i probavni sustav, utječe na razvoj orijentacije i motorike te doprinosi i povećanju imuniteta jer su blizina roditelja i dodiri puni topline i nježnosti nezamjenjivi u obredu svakodnevne njege i zdravog razvoja djeteta.  

Opuštajuća masaža i miris lavande će svojim blagotvornim i umirujućim djelovanjem doprinijeti mirnom snu nakon večernjeg kupanja, a nakon masaže bebina kože ostaje mekana, nježna i ugodnog mirisa koji zadržava umirujuće djelovanje i dulje, tijekom spavanja.

Ne sadrži parabene, alkohol, boje i mirise.

  • Ne sadrži alkohol
  • Ne sadrži boje
  • Ne sadrži parabene
  • Ne sadrži mirise
  • Prirodnog mirisa lavande
  • Umirujućeg djelovanja za miran san
  • Pogodan za svakodnevnu masažu bitnu za sveukupni bebin razvoj

Dostupnost

200ml

Email Facebook LinkedIn Tumblr

Srodni proizvodi