Becutan kolekcija za zaštitu od sunca, osiguruje sigurnu zaštitu od UVS i UVB zraka, istodobno njehujući kožu.

 

Preporuka za uporabu proizvoda

TIP KOŽE

PROIZVOD

Jako osjetljiva koža

Becutan High Protection Sun Cream SPF 50

Umjereno osjetljiva i jako svjetla koža

Becutan High Protection Sun Cream SPF 50

Koža srednje svjetlog tena

Prvih dana izlaganja suncu - Becutan High Protection Sun Cream SPF 50

Pošto koža dobije sunčanu podlogu - Becutan High Protection Sun Milk SPF 30

Koža prirodno tamnog tena

Za lice- Becutan High Protection Sun Cream SPF 50

Za tijelo- Becutan High Protection Sun Milk SPF 30 ili Becutan High Protection Sun Lotion SPF 20

PRIJE SPAVANJA

Na kraju dana, nakon cjelodnevne izloženosti suncu, vodi, pijesku, vjetru, kamencima...koža vašeg mališana zahtijeva posebnu i intenzivniju njegu od uobičajene.

Becutan uljna kupka  sa masnim kiselinama omega 3 i 6,  nježno će očistiti, hidratizirati  omeknuti dječju kožu. Prirodna biljna ulja (sojino ulje,suncokretovo ulje, ulje grožđanih sjemenki i maslinovo ulje) upit će se u kožu i doprinijeti da ona ostane nježna, meka i gipka, bez znakova suhosti.

  

Becutan After Sun Milk, zahvaljujući sastojcima: maslinovom ulju, nevenovom ulju, kamilici i D-pantenolu Becutan mlijeko za poslije sunčanja je idealno za vraćanje vlažnosti kože nakon izlaganja suncu.

ZA SVAKI SLUČAJ

Ukoliko neki dio kože vašeg mališana ostane nezaštićen, tj nenamazan sredstvom za sunčanje, može doći do pojave opekotina (bez obzira koliko pazimo, priznajemo da se to može dogoditi svakom roditelju, voda i pijesak kao čimbenici pospješuju  i onako „turbo“ pogone vašeg malog pustolova J). 

Becutan mast s ribljim uljem, pored namjene svakodnevnoj njezi i zaštiti kože novorođenčadi, preporuča se i za tretman i smirenje kože u slučaju eventualne pojave opekotina, kod svih članova obitelji, te i za umirenje crvenila prouzročenog trljanjem i znojenjem.

 

U SVAKO DOBA

Becutan vlažni rupčići, nježno čiste i njeguju kožu u svakom trenutku