Becutan uljana kupka


Kupanje je jedan od svakodnevnih rituala u kojem uživaju bebe, ali i roditelji. Njega bebine kože koja ima značajke iznimno suhe, osjetljive kože podložne iritacijama, naročito je složena i zahtijeva primjenu iznimno laganih sredstava s pH-om 4 - 6, losiona s dodacima za hidrataciju te uljnih sredstava za kupanje.

Prateći potrebe najosjetljivije kože, razvijena je nova formula proizvoda u kolekciji Becutan – ulje za kupanje, ponajprije stvoreno za njegu suhe i izrazito osjetljive bebine kože. Ovaj proizvod nježno čisti i hidratizira kožu, omekšava ju i štiti od iritacija.

Kako djeluje?

Formula ulja za kupanje Becutan izrađena je na bazi prirodnih biljnih ulja: sojinog, suncokretovog, ulja sjemenki grožđa i maslinovog ulja. Ekstrakti ovih ulja bogati su masnim kiselinama – omega 3 i omega 6, koji pripadaju skupini fosfolipida koji pak izgrađuju membrane, što podrazumijeva da pomažu u održanju prirodne ravnoteže lipida u koži i doprinose jačanju njezine zaštitne funkcije. Prirodna biljna ulja se lako upijaju u kožu, utječu na poboljšanje njezine gipkosti i čine kožu mekšom. Osim masnih kiselina, sadrži i vitamin E koji djeluje antioksidativno i umirujuće; vitamin A, koji održava prirodnu vlažnost kože i vitamin C koji poboljšava mikrocirkulaciju, a time i razmjenu hranjivih tvari u stanicama kože, čineći da ona postane glatka, nježna i gipka.

Kako se koristi?

U vodu za kupanje (5 - 10 l) staviti 5 - 10 ml ulja za kupanje Becutan i razmutiti vodu, tako da nastane mliječno bijela emulzija u kojoj se beba kupa. Nije potrebno ispirati, dovoljno je bebu umotati u pamučnu tkaninu i nježnim tapkanjem upiti višak pjene. Biljna ulja će se upiti u kožu i doprinijeti da ona ostane nježna, mekana i gipka, bez znakova suhoće. Kupanje je lagano i jednostavno, a jedan od sastojaka sadrži omekšavajuće djelovanje, pomažući rasčešljavanju kose. Ovaj proizvod, osim bebama i djeci, preporučujemo i odraslima čija je koža suha i osjetljiva.

  • Klinički testiran
  • Sadrži omega 3 i 6
  • S vitaminima A, E I C
  • Sa sojinim uljem, suncokretovim uljem, uljem sjemenki grožđa i maslinovim uljem
  • Prilagođene pH vrijednosti
  • Preporučuje se odraslima suhe i osjetljive kože

Dostupnost:

150ml

Email Facebook LinkedIn Tumblr

Srodni proizvodi