Becutan šampon s ekstraktom zobi i D-pantenolom 


Prateći trend primjene sastojaka prirodnog podrijetla i tradicije njege kojoj vjerujete, razvijene su dvije formule u kolekciji Becutan – pjenasto sredstvo za kupanje i šampon, proizvodi osobito laganog djelovanja i sastava obogaćenog eko-certificiranim ekstraktom zobi, dobivenim iz sjemena zobi, koje se tradicionalno prepoznaje kao sastojak iznimno umirujućeg djelovanja na kožu.

Lagana formula novog Becutanovog šampona s ekstraktom zobi i D-pantenolom predstavlja pravi odgovor na dugo postavljano pitanje glede svakodnevne uporabe dječjih kozmetičkih pripravaka. Kombinacija pažljivo odabranih sastojaka, temeljno čisti kožu i vlasište, istodobno njegujući i štiteći kožu glave. Osim ekstrakta zobi, novi šampon sadrži i D-pantenol, sastojak izrazito hidratizirajućeg djelovanja te svojstvo regulacije vlažnosti kose i kože. Borba sa suhoćom i oštećenjem vlasišta je česta pojava, posebice kod beba, a uz trendove koje Bekutan primjenjuje desetljećima, sada postaje lakša. Osim toga, Becutan šampon s ekstraktom zobi i D-pantenolom staje na kraj maratonskim žurbama u raščešljavanju kose, dajući joj dodatnu mekoću i prirodan sjaj. Ne sadrži parabene.

Zašto ekstrakt zobi?

Ekstrakt zobi predstavlja bogat izvor prirodnih sastojaka koji se ubrajaju u skupinu spojeva karakterističnih po tome što eliminiraju djelovanje slobodnih radikala, kao i po svom antiiritirajućem djelovanju, čime doprinose zaštiti kože od pojave iritacija.

 

  • Ne sadrži sapun
  • Ne sadrži parabene
  • Ne sadrži alkohol
  • Dermatološki testiran
  • S ekstraktom zobi i D-pantenolom
  • Ima prilagođenu pH vrijednost

Dostupnost

200ml

Email Facebook LinkedIn Tumblr

Srodni proizvodi