Becutan Sensitive – Head to toe cleansing baby oil

Uljana kupka za osobito osjetljivu kožu, jedinstvenog sastava, koji je baziran na pažljivo odabranoj kombinaciji prirodnih biljnih ulja: ulje od soje, suncokretovo ulje, ulje od sjemenki grožđa i maslinovo ulje. Ekstrakti ovih ulja su bogati masnim kiselinama omega 3 i omega 6, koje pripadaju skupini membranostvarajućih fosfolipida, čime se podrazumjeva da pomažu u održavanju prirodne lipidne ravnoteže kože i da doprinose jačanju njene zaštitne funkcije.

Biljna se ulja brzo apsorbiraju u kožu i doprinose da ona postane nježna i mekana, bez znakova suhoće, te utječu na poboljšanje njezine elastičnosti. Pored masnih kiselina, sadrži i vitamin E, koji djeluje antioksidativno i antiinflamatorno; vitamin A, koji održava prirodnu vlažnost kože, i vitamin C, koji poboljšava mikrocirkulaciju, a time i razmjenu hranljivih tvari u koži.

Svi su proizvodi kolekcije Becutan Sensitive klinički i dermatološki dokazani u EU laboratorijama, u Italiji, testirani pod nadzorom dermatologa, pridržavajući se principa dobre kliničke prakse.

Email Facebook LinkedIn Tumblr