Becutan dječja bademova krema 


Prateći svakodnevne potrebe najmlađih, razvijena je nova formula kreme namijenjene svakodnevnoj njezi bebine i dječje kože, čiji je glavni sastojak bademovo ulje. Becutanova dječja bademova krema sadrži iznimno laganu i hipoalergenu formulu, a sve njezine sastavnice djeluju tako da poboljšavaju vlažnost kože, umiruju kožu i sprječavaju pojavu crvenila i iritacija. Ne sadrži parabene.

U svom sastavu sadrži:

  • Bademovo ulje, koje je bogato vitaminima А, Е i D, pomaže u održavanju normalne vlažnosti kože, istodobno smanjujući crvenilo kože i jačajući njezinu otpornost prema vanjskim utjecajima.
  • Lanolin koji odbija vodu s površine kože i stvara fizičku barijeru u dodiru s vlagom, pritom sprječavajući isušivanje kože i pomažući u održavanju njezine prirodne vlažnosti.
  • Cinkov oksid stvara tanak zaštitni sloj koji površinu kože održava suhom, istodobno sprječavajući crvenilo, osip i iritaciju nadražene kože.
  • Vazelin sprječava gubitak vlage i namijenjen je njezi iznimno suhe kože sklone pucanju.

Krema se može rabiti u pelenskoj regiji. Ne sadrži parabene, boje i alkohol. Nanosi se u tankom sloju, na čistu kožu laganim utrljavanjem.

Dostupnost

100ml

Email Facebook LinkedIn Tumblr

Srodni proizvodi