Becutan pelene


MEKANE I TANKE

Nove Becutan pelene su izuzetno mekane i tanke, površinski sloj pelene sadrži veći procenat prirodnih materijala, zbog čega je dodir sa osjećajnom bebinom kožom izuzetno nježan.

BEZ STRANIČNOG PROTICANJA

Elastične stranične barijere sprečavaju proticanje nečistoća u zoni između nogica. Izrađene su od prirodnih materijala koji omogućavaju koži da diše.

POBOLJŠAN ANATOMSKI OBLIK

Becutan pelene su anatomski oblikovane da osiguraju veću udobnost i prate bebine pokrete u različitim fazama njenog rasta i razvoja.

VEĆA ELASTIČNOST

Poboljšana je fleksibilnost elastičnih djelova u predjelu struka. Nova Becutan pelena je izvanredno elastična u predjelu struka i potpuno se prilagođava slobodnim pokretima beba, kako bi se postigla maksimalna udobnost u najaktivnijem periodu dana, te poboljšava noćna funkcija pelene.

VAZDUŠNO PROPUSTLJIVE

Površinski sloj pelene ima aero-propustljivu teksturu koja omogućava da koža nesmetano diše.

VELIKA MOĆ UPIJANJA

Moć upijanja, kao i brzina apsorpcije su jedne od najvažnijih karakteristika Becutan pelene. Zahvaljujući super upijajućem sloju sa strukturom mikrogranula, kao i distributivnom sloju koji omogućava podjednaku koncentraciju vlage i nečistoća po cijeloj dužini pelene, bebina koža će ostati suva i zaštićena.

  • Mekane i tanke 
  • Bez straničnog proticanja 
  • Poboljšan anatomski oblik 
  • Veća elastičnost 
  • Vazdušno propustljive 
  • Velika moć upijanja

Dostupnost

Standard pakovanja velicine 2, 3, 4 i 5

Jumbo pakovanja velicine 2, 3, 4, 5 i 6

Jumbo + pakovanja velicine 4 i 5

Email Facebook LinkedIn Tumblr

Srodni proizvodi