Deterdženti


Tekući deterdžent 1 L

Novi Becutanov tekući deterdžent učinkovit je protiv nečistoća, a njegova lagana formula obogaćena enzimima, koja uklanja mrlje s odjeće, istodobno je i nježna za dječju kožu.

Deterdžent je namijenjen za pranje na temperaturi od 30 do 90 °C i izvrstan je odabir za čiste i sigurne rezultate.

Formula obogaćena enzimima učinkovito uklanja mrlje s odjeće, pritom zadržavajući prepoznatljivi miris Becutana. Sadržaj od 1 litre namijenjen je za 16 pranja i prilagođen nježnoj dječjoj koži, što je potvrđeno dermatološkim testovima.

Omekšivač odjeće 1 L

Lagana formula novog Becutanovog omekšivača odjeće, obogaćena ekstraktom biljke aloe vera, oplemenjuje tkanine pružajući im nježni osjećaj svježine i mekoće. Ekstrakt biljke aloe vera čini proizvod pogodnim i za osobe osjetljive kože. Proizvod je dermatološki testiran. 

Ova uravnotežena formula može se rabiti na temperaturi od 30 do 90 °C, za strojno i ručno pranje prema navedenom načinu doziranja.

Tekući deterdžent i omekšivač 1L

Formulom uravnoteženom prema visokim standardima nježne dječje kože, ovaj 2 u 1 proizvod najpraktičnije je rješenje za vidljive posljedice raznih nezgoda vaših najdražih.

Jedinstvena formula tekućeg deterdženta i omekšivača 2 u 1, maksimalno učinkovita protiv nečistoće i obogaćena prirodnim ekstraktom masline, omogućuje istodobnu čistoću i mekoću odjeće i predstavlja izvrstan izbor za osobe osjetljive kože.

Prilagođen je i za dvije vrste pranja – ručno i strojno. Nakon pranja, odjeća je mekana, čista i ugodno parfimirana.

Email Facebook LinkedIn Tumblr

Srodni proizvodi