Becutan Sensitive – SOS baby cream


Krema Becutan Sensitive SOS je idealna za njegu i zaštitu najosjetljivije dječije kože, koja se suočava sa problemima koji zahtjevaju intenzivnu njegu i brze rezultate poboljšanja. Formulacija je jedinstvena kombinacija pažljivo odabranih prirodnih sastojaka, kao što su lanolin, pčelin vosak, glicerin, pantenol i cink oksid, koji djeluju sinergetski i omogućavaju duboku njegu i hidrataciju kože, a ujedno štite od agresivnih vanjskih uvjeta, kakvi mogu biti vjetar i hladnoća.

Krema Becutan Sensitive SOS je idealna za intenzivnu njegu kože, naročito u zimskom razdoblju. Obogaćena je masnim sastojcima prirodnog podrijetla, koji stvaraju film na koži pri nanošenju i na taj način spriječavaju gubljenje vode sa površine kože.

Proizvod je namjenjen održavanju zdravog izgleda i njezi izuzetno suhe i osjetljive kože koja je sklona sušenju i pucanju (lice, tijelo, ručice i pelenska regija).

Svi su proizvodi kolekcije Becutan Sensitive klinički i dermatološki dokazani u EU laboratorijama, u Italiji, testirani pod nadzorom dermatologa, pridržavajući se principa dobre kliničke prakse.

Email Facebook LinkedIn Tumblr