Priča o Becutanu čvrsto je utemjeljena u ljubav i brizi prema djeci, a samo ime nastaje kao sinergija rječi: BEBA+CUTIS (lat. površiski sloj kože).

Počevši 1978. godine, brend Becutan sa samo 5 proizvoda postaje neizostavan dio djetinjstva tisućama djece. Nakon više od četiri desetljeća postojanja Becutan je i dalje dosljedan održavanju vrhunske kvalitete svih svojih proizvoda, što je najčvršći temelj dugogodišnje tradicije i sinonim nježnjosti i vrhunske njege koja se prenosi s generacije na generaciju.

Danas Becutan portfelj sadrži preko 30 osnovnih tipova proizvoda sa više od 50 različitih oblika pakiranja. Svi proizvodi su klinički i dermatološki testirani i razvijeni u suradnji s pedijatrima i dermatolozima. Izrađeni su od vrhunskih sirovina potvrđene kvalitete, koje su usklađene s europskim direktivama o kvalitetnom proizvodu namjenjen za njegu dječje kože. Proizvodni proces je podložan konstantnoj provjeri ulaznih materijala i gotovog proizvoda i odvija se sukladno standardima GMP (Good Manufacturing Practice), standardima dobre proizvodne prakse, najvišim u ovoj industriji. Noseći segment portfolija jesu proizvodi namjenjeni njezi i zaštiti bebine i dječje kože s izuzetno blagim formulacijama, koje su izrađene po originaloj recepturi, sigurni za upotrebu od prvog dana rođenja.

.

Dostupni na više od 10 tržišta u svijetu, sa više od 250 milijuna komada prodanih proizvoda, Becutan je sinonim za tradiciju, kvalitetu, povjerenje i lojalnost. Lider u kolekciji je dječja krema sa  50.000.000 prodanih primjeraka.

.

Ono što Becutan  čini zaista posebnim i potvrđuje njegovu čvrstu poziciju na tržištu je kolektivna percepcija o njemu kao domaćem brendu, što također, ukazuje na snažnu vezu s krajnjim kupcem, koja je građena desetljećima. Naš stalan rad i rast Becutana i dalje se nastavlja, a polazna i krajnja točka svega što radimo jes naša iskrena ljubav prema djeci.

.

Nježno još od prvog dodira...